*Bloggens sidor*

Tisdagstema vecka 38 - Olika

Veckans tisdagstema är Olika. Jisses vad svårt det var... Till slut blev det alltså denna bild, som då får symbolisera olika mogna. När jag publicerat den såg jag att den ser hemskt suddig ut, men det är bara för att jag måste förminska den pga mitt sega modem... Den är mkt finare i original, ni får låtsas att den är klar och fin:-)

7 kommentarer:

Nils & Oskar sa...

Jättefin bild - jag håller med dig om att temat var svårt...
/Johanna

*Malin* sa...

Javisst var det? Jag fick funder länge, länge och är egentligen inte helt hundra nöjd. Men det ska ju vara lite svårt också. :-)

Anonym sa...

tycker det är kul när temat är lite svårt :)

Anonym sa...

Vilken fin bild... och bra tolkning...

det röda bäret och det blåa i bakgrunden skapar också spänning med olika färger :)

Myrkott sa...

Jag gillar dina bilder skarpt! Gör du något annat med dem, sätter dem inom glas och ram? Vi håller på att flytta så varje bild blir en potentiell tavla och jag gillar att ha foton på väggarna :)

*Malin* sa...

Myrkott - Tack! Tyvärr är jag riktigt dålig på att framkalla mina bilder. De finns mest bara i datorn för tillfället. Har dock planer på att förstora upp en del och rama in som tavlor. Vi har rätt tomt på väggarna så det skulle behövas. :-)

Anonym sa...

Om ni ska förstora så är Crimson.se bra kvalitet och billiga.

Vilken härlig bild. Du har fångat olika klart bra. Kanske kompositionen vunnit på att inte ha det röda bäret litet off-centrum...